Facebook ikon Instagram ikon
16. mai, 2023 - fiskeutstyr

ABU SHAKY! Ny ørret og laksesluk (Nyhet 2023)

I år har Abu Garcia lansert en ny sluk du bør legge merke til. Den nye Shaky sluken er spesielt designet for å lure ørret, sjøørret og laks, men kan selvfølgelig duge godt på andre arter i ferskvann eller sjøen også.

Det helt spesielle med Shaky, er formen. Selve skjea er nemlig designet slik at den er noe tykkere foran samt at den har noe forskjellig form i forhold til størrelsene. På den måten blir gangen i vannet mer uregelmessig eller shaky om du vil. Det skal gi fisken mer motivasjon til å hugge oftere enn på de vanlige tradisjonelle sluken du har i skrinet. Både teorien på tegnebrettet, og ikke minst det omfattende testfiske i fjor viser at dette virkelig er tilfellet.

Fangstegenskapene underbygges ytterligere med at det allerede samme uke som Abu Shaky kom i butikk-hyllene kom inn en rekke fangstrapporter med flotte fisk umiddelbart. Det blir svært spennende å se hvor populær denne blir i ukene fremover.

Abu Shaky kommer i 3 størrelser og 10 farger. Den har sylskarpe Berkley Fusion trebel-krok og leveres i miljøvennlig pakning uten plastikk. Den finnes hos alle velassorterte fiskeutstyrsbutikker i Norge.

Du kan lese mer om Abu Shaky sluk og alle andre nyheter for 2023 i årets Napp & Nytt som ligger på nett her;

www.nappognytt.com

Asgeir (foto PF, Asgeir og Harald Nyland)