Facebook ikon Instagram ikon
20. desember, 2021 - #fisketilfolket fiskeutstyr

Gi bort 45 000 gode fiskeplasser til jul!

Dette har vi gledet oss til å dele med dere! Det er mange som har spurt, og endelig kan vi tilby gavekort på Fiskher akkurat i tide til jul!

Nå er et digitalt gavekort på Fiskher app tilgjengelig for deg som vil gi bort en super julegave.

Kjenner du noen som har begynt å bruke naturen mer i koronatiden? Noen som har funnet tilbake til fiskegleden og har ønsket seg fiskestang til jul? Eller som har fisket i årevis, og gleder seg til å ta med seg nye generasjoner på tur?

Og hvem kjenner ikke noen sånne som har allting og egentlig ikke ønsker seg noe? Hva med å gi dem en opplevelse som garantert ikke blir avlyst?

Appen har 45 000 fiskeplasser på 16 fiskearter langs norskekysten, og 50 000 vann og vassdrag, med informasjon om hvilke fisk, innsekter og fiskekort som finnes der. Appen har også verdens beste fiskegjenkjennings funksjon som gjør at den finner ut hvilken type fisk du har fanget. Satellittfoto, dybdekart, fisketips, sosiale delinger og oversikt over fiskeutstyrsbutikker, båtramper og mye mer følger med på kjøpet.

Med Fiskher under treet gir du bort ekte fiskeglede. La kjæresten, pappa, svigermor eller favorittkollegaen dra på fisketur med en profesjonell guide i lomma. Et komplett verktøy for alle som fisker, fra nybegynneren til de profesjonelle. Utviklet av noen av Norges fremste fiskere, og utstyrt med det beste som finnes av satellittfoto og sjøkart.

Gavekortet kjøper du enkelt inne i fiskher-appen (også i gratisversjonen), i menyen nede til høyre.  Her velger du om du vil gi bort premiumabonnement i tre måneder (149,-) eller ett år (249,-). Dersom du ikke finner «Gavekort» i menyen oppdaterer du bare appen (evt installer på nytt).

Og du – har du ennå ikke prøvd vårt premiumabonnement? Sett det på ønskelista selv, da vel?

Asgeir