Facebook ikon Instagram ikon
12. april, 2022 - #fisketilfolket

Jakten på kjærligheten i Finland

Ja ….. så er det har nylig blitt slått opp at jeg er med på tv-programmet «jakten på kjærligheten» i Finland, og når «katta er ute av sekken» og noen har klart å tipse media om dette, kan jeg vel like godt bekrefte det her på bloggen også. Så dermed kan jeg gi et referat på hva avisene skriver;

Asgeir jakter på kjærligheten i finsk TV-program

Asgeir Alvestad er med på den finske varianten av Jakten på kjærligheten. Han har allerede hatt friere på besøk i Lillesand.

Jeg kan bekrefte at jeg er med på den finske og internasjonale versjonen av Jakten på kjærligheten. Det er MTV Finland som lager den populære serien hvor i mitt tilfelle hvor finske damer skal prøve å finne seg en utenlands profil eller kjendis som har en eller annen tilknytning til Finland, forklarer Asgeir Alvestad til Agderposten.

I motsetning til den norske varianten av programmet er den finske og internasjonale varianten ikke så låst til bonderomantikk. Dem som er med, kan enten være bonde eller ha en sterk tilknytning til naturen.

Han bor i Lillesand og jobber innenfor salg og profilering av ulike merkevarer innen sportsfiskebransjen. Han har sin egen sportsfiskeblogg og er i tillegg en del av Fiskher som lager en app med gode fiskeplasser både til sjøs og i innlandet.

Kjent for å fiske- Finnene kjenner til meg på grunn av fiske, og jeg har også vært gift med en profilert finsk blogger. Begge mine barn snakker finsk. Håpet er jo å finne seg en dame som liker fiske eller i alle fall friluftsliv. Om hun kommer fra Finland, Norge eller noe annet sted spiller mindre rolle. Det er i alle fall luksus å få presentert seg på denne måten, så får vi bare se hvordan det ender, sier Alvestad.

Han forteller at han i flere år har vært ønsket av produksjonsselskapet. Tidligere har jeg takket høflig nei, men så gikk jeg på en smell under koronapandemien og takket til slutt ja. En lever jo bare en gang, og det er jo luksus å få alle disse brevene fra alle disse flotte damene, forteller Alvestad.

Med i serien som på finsk eter Maajussille Morsian Maailmalla, er det også tre andre «bønder». En mann fra Italia, en mann fra Tyrkia og en kvinne fra Island.

Stor produksjon- Alvestad forteller at serien vil gå over 10 episoder og at han selv har vært på innspillinger flere ganger i Helsingfors og Lappland. Et større fimcrew har også vært i Lillesand flere ganger. Det har også de finske frierne. Noe mer enn det kan jeg ikke si om selve innspillingen her. Det er en stor produksjon og programmet er et av de mest populære TV-showene i Finland, sier Alvestad.

Hemmelighetsfull- Han synes det hele er en spennende og lærerik utfordring, men trekker også frem at det er god reklame for Sørlandet, Lillesand og lidenskapen hans sportsfiske som nå får svært god dekning i beste sendetid.

Hvordan har det vært å eksponere denne delen av livet på tv? – Jeg er jo ganske avslappet til tv og konseptet og det er jo tøffere for damene enn meg. Ellers er det ikke så mye jeg har lov til å si, da det meste er hemmelig fram til serien går på tv til vinteren igjen. Til da er jeg uansett singel, og det passer meg egentlig bra sier han. Du kan følge Asgeir på Instagram under @asalvestad.

Så det var altså en utenomsportsfiskelig historie, skal ikke bli så mange av dem, det lover jeg….

Asgeir (Agderposten artikkel)