Facebook ikon Instagram ikon
18. juli, 2021 - havfiske sjøfiske

Korshamn Rorbuer

Den siste uken har gått med på å nyte Sørlandet og sommeren på hjemmeferie. Været har vært fantastisk og vi har hatt fine late dager ved sjøen.

Korshamn Rorbuer

Barna og jeg tok også en snar-tur helt syd i Norge til Korshamn for å se dette lille vakre stedet jeg har hørt så mye om. Vi hadde ikke de store planene, men fikk lånt et rom av Åse som drifter Korshamn Rorbuer. Her er det fokus på det gode liv ved sjøen, og aktiviteter som kan bedrives der. Veldig mange kommer for å fiske med en leid liten båt, eller ta turen ut på havet med en større katamaran type som kan ta deg med lengre ut med kjentmann. Ellers er Fiskher appen flittig brukt for å finne de beste fiskeplassene i dette området også.

Vi tok oss bare en bryggesleng og koste oss på sentere og ute på en nærliggende strand. Jeg fikk også tatt en liten tur på havet med kjendiskokken Andreas Viestad (kjent fra «smaken av Norge og flere BBC serier, samt en mengde gode kokebøker) Dagens kaptein var Gaute Ubostad som bla driver flere hoteller og restauranten Under. Dessverre blåste det friskere enn meldt, så det planlagte dypvannsfiske gikk mer eller mindre dårlig. Nærmere land ble det allikevel noe fisk som flyndrer, knurr og torsk… makrell og horngjel var det også nok av.

Korshamn Rorbuer kan anbefales! Spesielt hvis du skal ha med hele familien og drive litt forskjellige aktiviteter. Du bor helt på bryggen på en av våre vakreste steder. Det er i tillegg kort vei til Norges sydligste punkt, fiske, strender og andre maritime innslag. Korshamn Rorbuer har også perfekte opplegg til sløying og oppbevaring av fisken etter du har fanget den. Du kan altså bo perfekt og drive selvhusholdning til en grei pris. Du kan allerede nå booke plass for 2022 hvis du klikker her.

Asgeir