Facebook ikon Instagram ikon
4. desember, 2020 - #fisketilfolket

Nå kommer FiskHer på flere språk og med vind

Og til sommeren er vi klare for innlandet!

Siden lanseringen i juni har FiskHer funnet veien inn på mer enn 120.000 mobiltelefoner og nettbrett over hele landet, og ut til sjøen langs norskekysten fra lengst nord til sør. Det forplikter, og derfor jobber vi hver eneste dag med å gjøre appen vår enda bedre for flere.

Sprechen sie Deutsch? Kein Problem! Nå er FiskHer tilgjengelig både på engelsk og tysk. På grunn av Covid-19 og den spesielle situasjonen vi alle sammen står i, valgte vi å bruke tiden før lansering på den norske versjonen. Men mange har ønsket seg appen på flere språk, og nå finner dere den nye oppdateringen i App Store og på Google Play. Språket i appen følger automatisk språkinnstillingene på telefonen eller nettbrettet ditt.

Vind og vær ….

Som fisker er vi helt avhengig av å sjekke været, og det finnes en mengde gode vær-apper. Vi har ikke tenkt å konkurrere med alle disse, men vinden er så viktig at vi har valgt å legge inn mye ressurser på å få denne inn i kartfunksjonen. Spesielt er vindretning og vindstyrke avgjørende når du fisker fra land eller båt. Derfor er det nå lansert vind-piler og en skala som viser akkurat det der du fisker, og fremover i tid noen timer. Denne funksjonen er fremdeles under utvikling så oppdater appen med jevne mellomrom….

Se hvem som liker bildene dine

Vi innrømmer det gjerne – likes og kommentarer er gøy! På «tavla» inne i appen kan du dele dine egne skrytebilder og se, like og kommentere andres blinkskudd fra fisketur. Nå har vi også fått på plass funksjonen som gjør det mulig å se hvem som liker bildene dine. Den nye oppdateringen er dessuten en klar forbedring for dere som bruker appen på iPad. Prøv, så skjønner du hva vi mener.

 

…og vi jobber med innlandet

Det spørsmålet dere oftest stiller oss er «når kommer FiskHer til innlandet?» Det har vi også lurt på, og nå er vi endelig kommet dit at vi føler oss sikre på at det lar seg gjøre om ikke så altfor lenge. Vi samarbeider med Inatur, og i juni regner vi med å rulle ut innlandsversjonen av FiskHer!

 

 

Hvis ting ikke automatisk dukker opp i din FiskHer app så kan det være lurt å oppdatere den. Det kan du for eksempel gjøre med å slette den og legge den inn på nytt, abonnementet ditt virker selvfølgelig fortsatt, og du skal aldri betaler flere ganger innenfor avtaleperioden du har valgt tidligere.

 

 

Skitt fiske med verdens beste fiske-app!

Asgeir