Facebook ikon Instagram ikon
19. februar, 2021 - fiskeutstyr

Napp & Nytt 2021 (Huggtabellen)

Da er årets store fiskekatalog klar og ligger tilgjengelig på nett for deg. Klikker du her kommer du rett inn på den siden.

Det er et spesielt år i år siden Abu Garcia fyller 100 år i år. Dermed er det et jubileum som skal feires, og i tillegg kommer det noen helt spesielle relanseringer av klassiske produkter og samleobjekter. Dette kommer jeg mer tilbake til i et annet innlegg.

På tross av pandemien og utfordringer rundt om i hele verden når det kommer til produksjon, frakt og utvikling har produktutviklerne i Pure Fishing, som er konsernet som eier alle merkevarene, virkelig stått på. Sjelden har det kommet så mange og så spennende nyheter fra verdens største fiskeutstyrsprodusent. Jeg lager som vanlig litt nyhetsstoff fremover, det er bare å følge med i ukene som kommer. I mellomtiden kan du lese om dem i Napp & Nytt på nett.

Samtidig som Napp og Nytt kommer lanseres også årets huggtabell. Veldig mange ser frem til den, og mange legger fisketurer og ferier til de røde og beste fiskedagene i tabellen. Det er ingen tvil om at månefasene påvirker fiske, og at det er en av mange faktorer som gjør at fisken er mer aktiv og bitevillig. Her er årets Abu Garcia Huggtabell:

Napp & Nytt i papirform blir å finne i din lokale fiskeutstyrsbutikk fra midten av mars, ta turen innom der. Katalogen er som vanlig gratis!

Asgeir