Facebook ikon Instagram ikon
24. oktober, 2023 - fiskeutstyr predatorfiske Sjøørretfiske

Nye Adventskalendere for sjøørret og predatorfiskeren

Da er tiden inne for fiskeren å ønske seg en førjuls-gave, og det har virkelig SavageGear tenkt på i år. Det er nemlig laget to fantastisk flotte adventskalendere for henholdsvis sjøørretfiskeren og predatorfiskeren.

For dem som følger med, vet de antagelig at SavageGear har de aller råeste og mest populære tingene for disse fiskeformene. Dermed er kalenderne fullstappet med 24 ulike ting som garantert fanger mye fisk, og som alle fiskere trenger….

Den ene kalenderen «trout» er altså påregnet sjøørretfiske i sjøen og har 24 relaterte ting for dette. Selvfølgelig kan også innholdet brukes til storørreten i ferskvann, eller normalt og lett sjøfiske etter havabbor, torsk, lyr, sei og makrell for å nevne noe. Pris 1799,-

Den andre kalenderen er for predatorfiskeren og har 24 ulike ting for abbor og gjeddefiskeren i ferskvann. Den som fisker gjørs vil selvfølgelig også finne det de trenger i løpet av de 24 lukene med godsaker. Pris 1899,-

Kalendrene er priset slik at omtrent sparer en tusenlapp på å kjøpe den i stede for å kjøpe tingene som er inni løst, dermed er det også et godt kjøp.

Kalenderne finnes i fiskeutstyrsbutikken nær deg, eller kan bestilles der!

Asgeir