Facebook ikon Instagram ikon
16. april, 2024 - fiskeutstyr fluefiske Sjøørretfiske

Nye SavageGear SG8 kystvadere! (New 2024)

Så kommer SavageGear med helt nye vadere. Disse vaderne er utviklet og designet spesielt for dem som fisker mye langs kysten….. og ja de kan selvfølgelig brukes i elvene også for de som kanskje lurte på det. Grunnen til at vi kan kalle dem kystvadere, er at de er ekstra solide, og dermed godt tåler den ekstra slitasjen det er å bevege seg mye i røft terreng. I tillegg har de noen funksjoner som gjør dem ekstra gode til bruk i skjærgården. Det kan for eksempel være kne-pads og D-rings som kystfiskeren gjerne vil ha. Vaderne finnes i to varianter. En med, og en uten glidelås i front.

Foruten en rekke gode detaljer, er vaderne i en utsøkt kvalitet med Duratex membran som selvfølgelig gjør dem tette, samtidig som de ”puster” og ikke blir klamme. De er også utført i en lekker design, riktig form, og med SavageGear fargene integrert. SavageGear mener at dette er markedets beste kystvadere! Her får du flere detaljer;

Duratex Wading membran

Duratex Armour HD material oppe

Duratex Armorur beskyttelse på ben

Air-Comfort suspenders

To gjemte D-ringer

Front vannavstøtende glidlåslommer

Gravel Guards med stor elasitet

Comfort Zone knepads

Vanntett klar flipout lomme

Fleksibel belte med tørke hempe

Hov D-ring reperasjons-kit vedlagt

Tizip Masterseal front glidelås (på ene modellen)

Begge vadevariantene (med eller uten sip i front) kommer i 10 størrelser. Prisen er veil 5.299,- for standard bryst-vader og 5.599,- for den med glidlås. Vaderne kan skaffes hos de fleste større fiskeutstyrsforhandlerne i Norge.

Vadesko

Så har jo selvfølgelig SavageGear designet noen nye vadesko for disse vaderne. Eller for de vaderne du allerede har. Du får en modell med myk gummisåle og en modell med filtsåle. Ofte velger enn gummi-såle når enn går mest langs kysten, og filt hvis du bruker mest tid i elven. Du kan imidlertid bruke begge typene over alt.

Skoene er medium kraftige, støpt midtsåle, god ankelstøtte og drenering. Størrelsene går fra 42 til og med 47 (det er vanlig å gå opp en størrelse på vadesko) Prisen ligger på rundt 1500,- I tillegg finnes det også et par med helt lette Freestyle sko (joggesko-type).. for dem som vil ha det helt lett. De koster 999,-

Ta kontakt med din lokale forhandler av fiskeutstyr for å sjekke alle nyheter fra SavageGear!