Facebook ikon Instagram ikon
15. september, 2018 - Aktiviteter / Happenings

Blogg guide til 1100 innlegg om sportsfiske

Hei, i dag tenkte jeg bare at jeg skulle gi noen kjappe tips til deg som vil finne frem i mengden med stoff jeg har produsert på denne bloggen. Jeg har nemlig lagt opp til at du skal kunne finne frem de gamle innleggene på en ganske så enkel måte. Selv om mange er lagt ut for en tid tilbake, er de fleste ganske aktuelle nå allikevel. Spesielt hvis du søker etter tips, triks og opplevelser. Eller om du bare ønsker å gå litt dypere i en art eller en spesiell fiskeform.   IMG_2001     Her ser du hvordan du bruker arkivet på bloggen for å finne relevant informasjon og innlegg om det området du liker best innen sportsfiske:   Søkefeltet øverst til høyre Først og fremst bør du bruke søkefeltet øverst på bloggen å sette inn et ord som dekker det du ønsker å lese om. Det kan for eksempel være sjøørret, torsk, abbor, havfiske, fluefiske, eksotisk fiske, fiskeutstyr, fisketips, barn og fiske også videre. Når du har skrevet og klikket så kommer de fleste innleggene som omhandler det emne på rekke og rad nedover. Du blar deg ytterligere videre i innleggene nederst. Under mange områder vil det være dusinvis med innlegg som kan være interessante å se igjennom.  

Her ligger søkefeltet (rød ring) søk på hva du vil innenfor fiske
Her ligger søkefeltet (rød ring) søk på hva du vil innenfor fiske
  Flikene med sider Øverst under hovedbilde er det flere fliker som går til noen få hovedsider som omhandler mer fast stoff. «Hjem» fliken er der alle de nye innleggene kommer og fin å bruke som startside. Videre kommer flikene som du lett skjønner hva de omhandler. Om meg, artsfiske, huggtabbel/temperatur/tidevann, favoritt nettsider og fiskefilmer. Spesielt «fiskefilmer» har mengder med korte og lengre filmscener som kan være artig å se igjennom en dag eller kveld du har litt ekstra tid.  
Her ligger "flikene" med med mer fast stoff (rød ring rundt)
Her ligger «flikene» med med mer fast stoff (rød ring rundt)
  Kategorier Rett over kalenderen til høyre finner du kategorier. Klikker du på rullegardinknappen «velg kategori» kommer mengder med undertitler som viser hvor de forskjellige innleggene er arkivert. Det kan for eksempel være; fluefiske, saltvannsfiske, båtfiske, fisketips, isfiske, produktomtale, oppskrifter osv. Klikker du så igjen på den kategorien du synes er interessant så kommer alle innleggene som passer inn der på rekke å rad. Så er det bare å ta for deg av fiske-stoffet i den kategorien.  
alle innleggene er også kategorisert her (rød ring)
alle innleggene er også kategorisert her (rød ring)
  Håper dette var oppklarende. Jeg har nettopp også laget en egen facebook side for bloggen. Den finner du her: https://www.asgeiralvestad.nowww.facebook.com/asgeirsfiskeblogg/ Jeg blir ekstra glad hvis du liker den, og/eller deler blogg og facebookside til dine fiskevenner 🙂   IMG_2014   Asgeir