Facebook ikon Instagram ikon
4. mai, 2012 - Barn og fiske

Cars & Princess fiske

I dag tenkte jeg tiden var inne for en liten overraskelse for de minste, alt som kan gjøre fiske ekstra gøy er jo verdt å prøve. Begge er selvfølgelig Disney fans og når fiskeutstyret er preget fra denne giganten kan det ikke bli særlig feil….

spennende og åpne sekkene med fiskeutstyr

  Når de aller minste fisker er det selvfølgelig mer lek en noe annet, og disse Disney settene gjør at fisket glir inn som en lekeaktivitet på lik linje med det meste annet morsomt, som de aller helst vil gjøre hele tiden.

på tur til «stemmen» for å fiske

De er også en fin måte å lære seg å kaste, sveive og handtere fiskeutstyret, selv om det veldig ofte går i ”hytt og pine”. De lærer imidlertid ufattelig raskt og det var ikke lenge før Olli August slengte kastepluggen (et dekk)15 meter!  

Olli hjelper Aino, det går bra...
  Aino Olivia som bare er 2 år, klarte også å skjønne at snøret ble frikoblet med å trykke på knappen, og bare pappa kastet ut så kunne hun sveive inn fisken så lett som bare det…  
idyllisk, og litt fisk i glasset også...
Turen gikk til nærmeste dam, vi hektet på en isopordupp, og en liten krok. Mark måtte vi også selvfølgelig grave, og det er utrolig gøy, like gøy som å fiske ser det ut til.  
fisken skal selvfølgelig ut igjen...
Vi brukte litt tid på å få den første abboren, men så kom de på løpende bånd. En 5-6 abborer fant veien til Norgesglasset før vi gav oss. Olli satt dem tilbake i vannet og alle var fornøyd med fisket, og det flotte mai været.   Asgeir