Facebook ikon Instagram ikon
8. april, 2012 - Fluefiske

Cuba bilder fra J.P. og Cato

  Hei fikk akkurat inn en ”stick” med bilder fra turen, sendt av Cato og J.P de fisket sammen på Cayo Largo. Jeg tok frem et knippe så dere kan se. Klikk på bildene for å få dem større.  

Cato til venstre, J.P til høyre
Dette er to skikkelig dedikerte fluefiskere fra Trondheim og Bergen og vi var jo veldig spente før turen om de gikk bra i hop. En ting er jo at de er super spesialister på fluefiske, Cato har fisket på fluefiskelandslaget i mange år, og J.P er en svært dyktig fisker med lang erfaring, og en av landets beste fluebindere. I tillegg er de jo fra Bergen og Trøndelag så det ble vel mer fiske en fotballprat håpet vi. Uansett det gikk veldig bra, så er her er noen av bildene deres fra turen…  
bra selv om du ikke skal fiske her...
Hotellet vi bor på er fantastisk, rett ved havet, bassenger, strand og ”all inklusive”.    Selve øyene Cayo Largo er naturreservat og det er et fantastisk dyreliv, og naturen er umulig å gjengi på noe postkort.  
selv lunch er en opplevelse
Lunch tar vi selvfølgelig ute i det fri, like rundt fiskeplassene. Prøver å finne en plass i skyggen, rødvin og omelett passer bra….  
noen av de vi jakter på...
Fiske her er blitt verdens ”hot spot” på Grand Slams (fluefiskerenes 4 formel 1. fisker).  
after fishing, score board, og lagbilde
Etter en ”hard dags fiske” er det tid for ”after fishing” med litt mat ved lodgen, og litt drikke i baren på hotellet. Fiskeskrønene sitter løst… Asgeir