Facebook ikon Instagram ikon
1. desember, 2012 - Natur og opplevelser

Ekte fiske babes

Hei, Nå har jeg tatt steget fra Miss Abu til andre litt ”på kanten” fisketegninger. Nå kommer neste steg, ekte foto! For dere som er under 18, og dere som synses jeg allerede har gått alt for langt, anbefaler jeg å trykke på X oppe til høyre på pc skjermen. Her kommer nemlig et par ”moderne” fiskedamer, men også for å muntre opp mine kvinelige leser et par ”manne bilder” med flotte fisker….

en pen snelle det her; Penn Senator 113 H !
   
whooo! eller riktigere sagt wahoo heter denne...
   
slank og kanskje litt skummel?
Ja ja tror ikke dette er så farlig, noen lyspunkter må en jo ha en kald og mørk vinterdag. De har jo litt klær på slik at det ikke skulle være særlig mer støtende en å gå på stranda en sommerdag. Det har også ofte hendt at jeg har dorget rundt i skjærgården en juli dag på Sørlandet, og der! Rett bak en knaus ligger det stadig noen toppløse damer!!! Det som er så merkelig at de alltid ligger på de beste fiskeplassene, de som jeg må fiske av gang etter gang etter gang…………………..
når utstyret er viktigst...
   
flat og ikke flat? nei den var dårlig!
   
fluefiskere og cowboyer må også få sitt...
Her har du til og med en film med ei…. Registrerer at hun ikke tar et eneste kast, men det gjør kanskje ikke så mye…? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8iowFZuvlps#!
nå ja, kanskje flere damer vil fiske nå?
   
spis fisk, veeeeldig sunt!
   
dette er vel nærmere virkeligheten, jenter.....
  Ja ja vi får vel avslutte på skikkelig vis med fisk i fokus, slik at ikke noen «feil bilder» blir brendt fast på netthinnene våre….
det var skikkelige saker det!!!
Asgeir (bildene er hentet fra internett)