Facebook ikon Instagram ikon
29. april, 2012 - Barn og fiske

Fiskelykke i form av bok.

  Kom over en veldig bra bok for unge sportsfiskere, uten tvil den beste jeg har sett noen gang for den yngre garde. Kjøpte den umiddelbart til mine to små.  

Boken "fiskelykke" av Arne Henning Grønlien
Boken heter ”Fiskelykke, en håndbok for unge fiskere” Gitt ut i 2012. Skrevet av Arne Henning Grønlien, og gitt ut på Cappelen Damm forlag. Den er på 280 sider og delt opp i 10 hoveddeler.   1.         Kom i gang 2.         Fiskeredskap 3.         Innlandsfiske 4.         Sjøfiske 5.         Havfiske 6.         Isfiske 7.         Etter fisketuren 8.         Fisketurens farer 9.         Fiskeregler 10.       Arter   Boken er ellers spekket med gode biler, og bra illustrasjoner. Utfyllende og lett forklarlig tekst slik at de minste klarer å få med seg de viktigste detaljene før de skal ut å fiske. Vil si at boken passer for alle som kan lese eller bli lest for og ikke minst for alle de voksenne som ikke er aktive sportsfiskere. Er i tillegg helt sikker på at dyktige sportsfiskere vil kunne snappe opp mange gode tips her på de ulike fiskeformene som boken omtaler.  
boken faller i smak ja....
Det aller beste med boken er at den er veldig godt oppdatert på teknikker og utstyr uten at dette fokuset går ut over fiskegleden.   Terningkast 6 fra meg!!!   Løp og kjøp……