Facebook ikon Instagram ikon
24. november, 2013 - Aktiviteter / Happenings

Fiskeutstyrsbutikk Newcastle

Hei Som du sikkert har lest tidligere er en av min favoritt aktiviteter og besøke fiskeutstyrsbutikker, spesielt når jeg reiser utenlands.

kanskje ikke de flotteste lokalene i byen?
  I forrige uke var vi på besøk hos Hardy og Greys i Alnwick i England. Dette besøket kommer jeg selvfølgelig tilbake til her på bloggen. Nærmeste storby fra Alnwick er Newcastle, det er ca. en halvtimes kjøretur, og her finnes det et stort fiskemiljø med ørret, laks, moderne meite, predator, flue, kyst, og havfiske. Egentlig ganske likt det fiske vi på mange har i deler av Sør-Norge.
noen som trodde at "luktestoff" ikke virker, spør de karene her...stooort utvalg
  Selvfølgelig har de da også gode fiskeutstyrsbutikker. Jeg så selvfølgelig muligheten her og tok et besøk i en av de med best utvalg på vei hjem. Vi fant Frasers Angling butikken like utenfor sentrum av Newcastle. Selve bygningen og fasaden så ganske nedslitt ut, men hva gjør vel det når produktutvalget og folkene som driver butikken er særdeles bra og hyggelige.
en liten del av saltvannsavdelingen
 
en mildt sagt intim butikk med godt utvalg for alle typer sportsfiske
  Vi hadde dessverre ikke all verdens tid, men jeg blir jo raskt som et lite barn i en godtebutikk, og fikk snappet med meg en god del småplukk jeg kunne få med meg i håndbagasjen hjem. Skulle gjerne ha handlet mye mer fordi utvalget i hver avdeling var skikkelig bra, noe du sikkert ser ut i fra bildene jeg presenterer her. Ønsker du og sjekke hjemmesiden deres finner du den her: http://www.frasersangling.co.uk/
trangt om plassen for stenger og sneller
 
selvfølgelig fokus på fluebinding på denne årstiden
Ellers vil jeg aller helst anbefale deg og ta turen innom hvis du skulle være på de kanter i forbindelse med jobb, ferie, eller fotballkamper. Jeg kan jo også tipse deg om at det går et direkte fly fra Stavanger til Newcastle så en runde til nord England burde være mulig og få til.
fikk bare et raskt besøk denne gangen, blir lengre tid neste gang
  Asgeir