Facebook ikon Instagram ikon
22. mars, 2014 - Fluefiske

Fluefiske etter Sailfish

Noen ganger er det nesten mer fantastisk å være bak kamera, enn med fiskestangen i hånden. For en stund siden var jeg i Kenya og fisket ut fra øya Lamu, sammen med Team Mustad og Captein Alexander.  

ekstremt spennende fight...
Vi hadde fisket i flere dager og hatt noen fantastiske fangster med Giant Trevally, Amber Jack, Wahoo, Hai, Tunfisk og Sailfish for å nevne noe. Siste dagen tenkte vi at vi måtte gjøre noe helt annerledes og bestemte oss for å prøve fluestangen på havet.  
store poppere, lokker sailfishen til hugg
Jeff og jeg som er fluefiskere bestemte oss for å prøve oss på Sailfish med Captain Alex . Måten dette gjøres på er å dorge lokkemidler bak båten slik at Sailfishen begynner å følge dem. Når vi ser de karakteristiske spydene og seilene etter lokkemidlene, blir de dratt inn i båten og vi kan begynne å kaste etter dem med fluestang.  
fantastiske utras....
Får å gjøre en lang historie kort, kan vi si det slik at Jeff fikk den ultimale sjansen da vi fikk lokket en flott Sailfish inn på kasteavstand. Jeg fikk knipset et utall bilder i det den tok, fighten og glad fisker og Captain. Fantastisk……  
og fantastiske hopp..
Har du lyst til å ta deg en tur dit kontakt Captain Alex.
fisken begynner å roe seg..
 
fornøyd fisker og captain
 
fisken tagges og slippes ut igjen

flagget som "sier" fluefanget sailfish, tagget og satt ut, heises
Asgeir