Facebook ikon Instagram ikon
2. februar, 2014 - Sportsfiske i utlandet

Kjipt vintervær, og en kjapp Polen tur

Hei, Været gjør det jo vanskelig å være sportsfisker for tiden, i alle fall på Sørlandet. Vi er vel på tredje uken med kuling og nedbør. Det eneste positivet er at det endelig er plussgrader, og at det kanskje minker så pass på snømengdene at det går an å brøyte seg ned til båtrampen slik at en kan få sjøsatt båten snart.  

litt premiebord til de som er gode måkere
 
sauene (som skal stoppe trekk fra døren) er godt selskap når baren er tømt
  Mens jeg har ventet på bedre forhold har det gått mest tid til måking av snø, ellers har jeg hatt en snartur til Warszawa i Polen. Der kom vi til kjente forhold, kuling og 10 kuldegrader….. men siden vi ikke betalte mer enn en hundrelapp fra Rygge med Ryanair så kan en vel ikke klage på det på denne årstiden.  
denne butikke var så liten at en måtte ut for å skifte mening
 
denne nede ved elven i Warszawa var veldig bra
  Fikk som vanlig tatt turen innom noen fiskeutstyrs butikker. Jeg fant til slutt en som var veldig bra, og siden fiske er veldig populært også i Polen, så var det jo artig og se seg litt rundt i den. Fokuset der nede var jo selvfølgelig ferskvannsfiske siden Polen er lokalisert slik det er.  
gratis film?
 
og enorme mengder gummi...
  Et enormt utvalg av soft plastic (jigg) til «predator» fiske etter abbor, gjedde, og gjørs tok mange hyllemeter. Så var det sikkert 100 kvadratmeter med karpestuff.  Ellers mye stenger, sneller, og sene selvfølgelig. Litt sjø, isfiske, og flueutstyr fantes også, men her var utvalget heller labert. Jeg fikk handlet litt, men har jo det meste jeg trenger. Det var vel litt små «lokal hjemmelagede» ting som var mest artig å se på i disse butikkene, men absolutt en del og ta med til hyggelige priser for den som er en aktiv ferskvannsfisker.  
bra utvalg nede ved elven
 
en del "hjemmelagde" ting var flotte
  Alt i alt kan jeg nok ikke si at fiskeutstyrsbutikkene i seg selv er verdt turen, men skal du til de kanter kan jeg anbefale Centrum Wedkarstawa som ligger nede ved elven.   Asgeir