Facebook ikon Instagram ikon
28. desember, 2012 - Ferskvannsfiske

Motonet fiske butikk i Finland

Hei hei Som jeg har skrevet tideligere er det jo alltid viktig å ta turen innom lokale fiskeutstyrsbutikker når en er i utlandet. Nå som jeg er en liten tur i Finland for å feire jul er det viktig å utforske den med mest utvalg her i Kotka.

ekstremt mye wobblere, det er jo wobblerens hjemmland
  Motonet er en butikkjede med utstyr og ting for mannfolk (og noen damer), og har blant annet et kjempestort utvalg av fiskegreier. 7-8 helvegger med alt du kan tenke deg av ting til fiske i Finland.
jigg og annen "soft plactik" selges i kilovis, dødelig bra til abbor og gjørs selvfølgelig
  Siden det kun finnes ferskvannsfisk her er det jo nesten ingen ting utvalg for fiske i saltvann, men desto mer tøffe ting for ferskvann. Og som du vet kan jo veldig mye brukes om en annen, og det synes jeg er ekstra spennende. Det å teste ut nye ting er jo en stor del av fiskesporten vet du…
"Kuusamo" er en egen finsk slukprodusent god representert
  Jeg fylte en handlekurv som vanlig med utstyr jeg ikke finner i Norge. Blant annet tøffe wobblere, håndlaget sluker og en rekke isfisketing. Bland annet kjøpte jeg en del korte stenger og såkalt ”tip up” nappvarslere med flagg for isfiske. Kommer tilbake med en presentasjon av dette i et senere innlegg.
en skog av stenger, fant noen korte til isfiske på sjøen her...
  Kan anbefale alle å ta turen innom slike butikker uansett hvilke land dere besøker, det er garantert noe å ta hjem, rene godtebutikken for voksne gutter!
det blir rastk et par tusenlapper.....
  Ha en fin dag! Asgeir