Facebook ikon Instagram ikon
12. april, 2018 - fisketips

Nyhet 2018 – Greys Polaroid Solbriller

Polariserende solbriller er et must for deg som fisker i sol. Polariserings effekten gjør at du fjerner det meste av gjenskinnet i fra vannet og du kan dermed observere fisk, lokkemidler, formasjoner og fiskeplasser under vann. I tillegg vil brillen beskytte deg mot UV-stråling og ikke minst kroker eller annet som kommer uforvarende nær ansiktet. En polariserende solbrille gir altså både bedre fiske, og større sikkerhet. Engelske Greys har i år kommet med en rekke nye moderne modeller, som virkelig er stilfulle for den moderne fiskeren.   Greys_solbriller_samlet-1024x1024 Greys nye polaroid briller er den ultimate solbrillen for sportsfiskeren. De er laget i gode materialer og lagt på en pris som gjør at du gjerne kan kjøpe deg et par ekstra til bruk også når du ikke svinger fiskestangen. Rammene er dessuten laget av et miljøvennlig biomateriale. Linsene er polarisere og fremstilt med splintfritt polycarbonat som virkelig tåler en støyt. De har i tillegg en vann avvisende coating som reduserer vannflekker og gjør dem ekstra lette å holde rene. Hele brillen har en anti-reflekterende overflate som minimaliserer gjenskinnet fra vannet, samtidig som de gir maksimal UV-beskyttelse. Brillene er lette og passformen god, og det kreves av en brille som skal brukes dag etter dag. Du er også mulig å få med neopren stropper til disse brillene.  

G1-Green Mirror
G1-Green Mirror
 
G1 Grey
G1-Grey
 
G1 Blue Mirror
G1-Blue Mirror
 
G2-Green Mirror
G2-Green Mirror
 
G2-Blue Mirror
G2-Blue Mirror
 
G3-Grey
G3-Grey
 
G3-Blue Mirror
G3-Blue Mirror
 
G3-Green Mirror
G3-Green Mirror
 
G4-Grey
G4-Grey
 
G4-Green Mirror
G4-Green Mirror
 
G4-Blue Mirror
G4-Blue Mirror
  SPESIFIKASJONER:

  • Polariserede linser i brudsikkert og splintfritt polycarbonat.
  • Vandavisende coating, som reduserer vanndråper på linsene, og gjør dem lette å rengjøre.
  • Maksimal UV-beskyttelse.
  • Anti-refleksjon belegg, som reduserer gjenskinn fra linsene, og gir et bedre og mere komfortabel sikt.
  • Rammen er laget av mere end 50% biomateriale, som reduserer CO2-udslippet og skåner miljøet.
  • Alle solbriller leveres i hardcase-etui med tilhørende mikrofiber-pose, som både beskytter brillen og dessuten kan anvendes til rengjøring av linsene.

 

Hard case  og pusse klut følger med
Hard case og pusse klut følger med
    Fargetips på linse: Blue Mirror: Perfekt når det er mye sol, øker kontraster og farger. Passer godt på store og dype vann og sjø. Green Mirror: Bra i vanlig sol, og spesielt tilpasset mindre og grunnere vann. Førstevalget for vanlig ferskvannsfiske. Grey: En allroundbrille som også kan brukes i lett overskyet vær, og når solen ikke er så veldig sterk. Denne brillen slipper mer lys igjennom linsen enn de med speil gjør.   Veil. pris: 499,- Du finner dem også på side 92 i Napp og Nytt 2018, eller kontakt din lokale fiskeutstyrsbutikk!   Asgeir