Facebook ikon Instagram ikon
25. januar, 2015 - Aktiviteter / Happenings

På besøk hos Hardy & Greys i England

Hei, Da har jeg akkurat vært på besøk hos Hardy & Greys som er lokalisert i Alnwick. Alnwick er helt nord i England og bare en halvtimes kjøretur fra Newcastle. Vi valgte imidlertid å ta fly til Edinburgh i Scotland og så ta buss et par timer sørover til lokaliteten.  

Per Ivar og Harald studerer siste prisvinner fra Hardy
  Som kanskje de fleste har fått med seg kjøpte Pure Fishing (som jeg jobber for) opp disse kjente merkevarene for et par år siden. I den forbindelse ønsker vi selvfølgelig å bygge opp merkevaren og serve de Norske fluefiskerne med produkter fra disse, slik at endelig også vi skal få muligheter til å skaffe alt dette hos sin lokale forhandler (Hardy Dealer).  
egen butikk finnes også
  Spesielt har Hardy særdeles flotte (men ganske dyre) produkter rettet mot fluefiske. Når forhandlere (butikker) i Norge og andre steder skal selge disse, setter vi store krav til at de kan fluefiske og mye om produktene de skal selge. Dermed må en autorisert Hardy forhandler på kurs med oss til Hardy sin lokalitet i England. Og tro meg, det er ikke for hvem som helst.  
et ærverdig museum finnes
 
og ekstra morsomt når de som er en del av historien forteller
  Hardy & Greys har et stort lokale med 120 ansatte der borte. De har fortsatt produksjon i England av stenger og sneller. De har dessuten et ærverdig museum som viser Hardys historie. De har et gedigent showrom, kastedam, og egen butikk. Det aller viktigste er allikevel å få høre historien, og få oppdatert oss på alle produktene som finnes, gamle som nye, av Hardys sine egne produktutviklere.  
det produseres enda ekskusive håndlagede splitcane stenger fra bambus
 
helt opp til dagens siste supermaterialer med nano teknologi
  På denne turen hadde vi med oss 15 butikker i fra Norge og 5 i fra Finland, så det var en ivrig gjeng som fikk drøye 2 dagers gjennomgang fra A til Å. Etter at vi hadde et tilsvarende kurs i fjor, vil nå Hardy og utvalget der føres av nær 30 Norske sportsfiskebutikker kommende sesong. Se etter disse i markedsføring, og du skal få den beste oppfølingen når du søker de beste produktene som er mulig å finne innen fluefiske. Ps! Det kommer også en ny katalog snart. Her ligger den allerede på nett for deg som ikke klarer å vente: http://issuu.com/pfnordic/docs/hardy_2015_no  
Ian Gordon presenterer og viser for lærevillige Norske butikkansatte
 
selv med halvfrossen kastedam ble det kastet mye
  Utstyret måtte selvfølgelig også testes. Hardys mangeårige konsulent, produktutvikler, og verdensmester i kasting presenterte utstyr og kasteteknikker. Selvfølgelig fikk alle teste det de vill av alle modeller. Viktig erfaring og ha med når du spør om råd og veiledning hos butikkene. Her kan du se en liten film om Hardy:   http://youtu.be/4vc0T8rxz0E     Asgeir