Facebook ikon Instagram ikon
17. juli, 2017 - Barn og fiske

På jakt etter norsk sverdfisk (horngjel)

Hei bare innpå med en bitteliten sak fra i går. Vi hadde planer om å fiske horngjel med dupp og agn men dagen blåste dessverre bort. Det dro nemlig opp til en liten kuling på kysten og de plassene som er best for vår lille sverdfisk lå dårlig an i så henseende. Det vil si at vi fikk lagt ut agnene og prøvd en liten stund, men fant altså ganske raskt ut at det var best å trekke inn årene.  

Det var altså horngjelen vi var ute etter
Det var altså horngjelen vi var ute etter
  Det ble altså med forsøket, men Olli dro en flott lyr på stangen sin før vi gav oss. Siden han nå er «hekta» på YouTube, og nettopp har startet sin egen kanal, ble denne fisketuren foreviget på hans nye/gamle GoPro som han har arvet etter meg. Guttungen kan allerede mer om YouTube enn meg, og artig at han lærer seg å redigere filmer og bilder. Det er i alle fall noe mer matnyttig enn å spille spill på pc og mobil synes jeg da.  
Vi fisker med lett haspel, dupp, liten treblekrok og makrellstrimler som agn
Vi fisker med lett haspel, dupp, liten treblekrok og makrellstrimler som agn
  Sjekk ut filmsnutten selv her i dag, og lik og abonnere gjerne på kanalen og filmene hans. Da blir han stolt. Jeg kan ikke love det blir alt for mye fisking der fremover, men jeg drar ofte med barna på turer, så noe blir det sikkert.   https://www.youtube.com/watch?v=onwkLFfSQEM&t=15s   Nå får vi bare håpe på et værskifte slik at vinden legger seg snart. Fortsatt god sommer! Asgeir