Facebook ikon Instagram ikon
11. august, 2017 - Aktiviteter / Happenings

På veg til Svalbard på artsfiske-ekspedisjon

Hei, Da ligger vi klar til et spennende opplegg til Svalbard. Kommende uke er nemlig satt av til å fiske i våres nordligste farvann. Målet er ganske enkelt å se om vi kan få lurt noen nye arter på artslistene våre. Når jeg sier vi så er det denne gangen en målrettet artsfiskegjeng fra NKML som jeg har blitt med til Svalbard. Det blir altså en ekstra dedikert gruppe jeg skal fiske med denne gangen. Hele 5 av de 7 deltagerne er på topp 10 listen til artsfiske.com sine registreringer av hvem som har fanget flest arter på stang i Norge. Det blir altså ekstra gøy med så mye kunnskap samlet på et dekk i 4 døgn i ishavet som er nye jaktmarker for oss alle.  

Foto: Henningsen transport og guiding
Foto: Henningsen transport og guiding
  Du vil selvfølgelig få alle nevneverdige sprell, taktikker, opplevelser og fangster i form av reportasjer, film og bilder her på bloggen etter hvert. Antagelig må du vente til i etterkant fordi nettforholdene sannsynlig vis ikke er gode nok til å blogge ute på sjøen. Dessuten vil jeg nok for det meste fokusere på selve fisket da. Du vil imidlertid kunne få ta del i noen fine opplevelser underveis hvis du føler meg på facebook og/eller instagram undervegs. Instagram: @asalvestad Facebook: https://www.asgeiralvestad.nowww.facebook.com/asgeir.alvestad  
Det har vært lange forberedelser til turen, dag .........
Det har vært lange forberedelser til turen, dag ………
 
...... og natt.
…… og natt.
 
nå får vi bare håpe forberedelsene er gjort riktig
nå får vi bare håpe forberedelsene er gjort riktig
  Målet er å komme i kontakt med arktiske arter vi ikke får i Sør-Norge. Det kan for eksempel være blåkveite, flekksteinbit, glattulke, håkjerring, skater, blåsteinbit og alt annet vi ikke har krysset av enda. Da krysser vi bare fingrene for gode forhold! Ellers vil bloggen gå som normalt mens jeg er borte og all informasjon fra turen kommer så snart jeg er hjemme. Følg med!!  
Foto: Henningsen transport og guiding
Foto: Henningsen transport og guiding
  Asgeir