Facebook ikon Instagram ikon
14. april, 2012 - Produktomtale og tester

Sebile Stick Shad, mmmmmm

  Som jeg har sagt tideligere har jeg sjelden sett mer spennende nyheter for den aktive sportsfiskeren enn årets nyheter fra Sebile. Jeg har vært så heldig å få teste en del av modellene før de kom på markedet, og jeg må si at Stick Shaden virkelig har tiltalt meg og gitt mange flotte fiskeopplevelser allerede.  

Stick Shad finnes i 12 spennende farger
Stick Shaden er vel det vi kan kalle en kyst wobbler, eller jerk bait siden den ikke har den tradisjonelle leppen som vanlige wobblere har. Fordelen med det er at den kaster bedre og at du selv bestemmer gangen og dybden den skal fiske på.   Nå vil det for eksempel ofte være på sin plass med en rolig gange, siden vannet er kaldt, enten du fisker sjøørret eller gjedde. Da velger du variant i forhold til hvor dypt du skal fiske. Stick Shad finnes i suspending, og sinking. Suspending er tilsvarende intermidiet og vil da være like ”tung” som vann og holde seg dermed høyt i vannet. Synke modellen vil være mer aktuell når du skal dypere ned. De finnes fra 9 til15,5 cmlengde.  
husk "rund" hempe for max gange
Jeg har brukt 9 og11,4 cmtil sjøørret og15,5 cmtil gjedde nå på vårfiske. Her kan du se utvalget fra Sebile.   Foruten at de kaster langt og mye bedre en tradisjonelle wobblere, har Sebile utviklet noen fantastiske farger, blant annet med glitter og flytende ”blod” i den gjennomsiktige kroppen. Dette gir en fantastisk livaktig utseende.   Her kan du se Mr. Sebile selv fortelle om Stick Shad:  http://www.youtube.com/watch?v=DHps4N3H9LM&feature=relmfu   Prøv selv, er sikker på at du kommer til å bli overbevist.   Asgeir