Facebook ikon Instagram ikon
5. mars, 2018 - Aktiviteter / Happenings

Sjøørret i januar og februar, fra fiskefilm.no

Selv om det nærmest har vært ekstremvinter på Sør og Østlandet med mye snø og streng kulde har gutta i fiskefilm klart å karre seg ut på flere sjøørret-økter i januar og februar. Selv om det er kaldt og surt og fisken ikke er i topp humør, gjør slike turer midtvinters ekstra godt for sjelen. Det å få løftet hode ut fra sofa, tv eller jobb gjør noe med deg, og spesielt på denne årstiden trenger vi å komme oss ut og få frisk luft!   vinterlandet   FILE0001.00_06_28_45.Still018   FILE0001.00_00_53_36.Still013   Fiske under disse forholdene krever nok lit ekstra av deg som fisker, og ikke minst fra utstyret du bruker. Vinterkulden gjør virkelig noe med utstyret. Gutta i fiskefilm vet dette, og bruker ikke lengre snellene som bare fungerer når det er plussgrader, eller fluesnører som stivner i takt med gradestokken. Når det kommer til klær må både jakke, vadere og ikke minst sko fungere i kulde og på isglatt underlag. Hvis ikke utstyret holder mål, kan du like godt holde deg hjemme. Sjekk ut fiskefilms siste levende opptak, og legg merke til utstyret de bruker. For å hjelpe deg litt på veg, får du også noen bilder av utstyret de foretrekker under her. Det gjelder altså å skaffe seg kvalitets-utstyr som fungerer året rundt, og i mange år fremover. Kvalitet lønner seg, også når du fisker!  

Gutta i fiskefilm.no bruker selvfølgelig de nye hodgman jakkene
Gutta i fiskefilm.no bruker selvfølgelig de nye hodgman jakkene
 
og hodgman vadere med tinsulate incore isolasjons-bukse som raskt sippes på og av
og hodgman vadere med tinsulate incore isolasjons-bukse som raskt sippes på og av
 
og de prisvinnende hodgman sko med utskiftbar såle, gummi med studs er favoritten på svabergene
og de prisvinnende hodgman sko med utskiftbar såle, gummi med studs er favoritten på svabergene
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=75&v=cwCcPeW4S70    
Hardys nye Costal sjøørretliner har fått de beste skussmål, til og med på de kaldeste dagene er det førstevalget
Hardys nye Costal sjøørretliner har fått de beste skussmål, til og med på de kaldeste dagene er det førstevalget etter sjøørret i sjøen
 
Hardys stenger og sneller holder sesong etter sesong uavhengig av årstid
Hardys stenger og sneller holder sesong etter sesong, uavhengig av årstid
    Her kommer årets første produksjon fra fiskefilm.no …. sjøørretfiske i januar og februar:   https://www.youtube.com/watch?v=6XfoLHqnxUY   Klikker du her finner du årets napp og nytt med Greys fluefiske og Hodgman vadeutstyr! https://www.asgeiralvestad.noissuu.com/pfnordic/docs/napp_och_nytt_2018_norge_web   Klikker du her finner du årets Hardy katalog 2018! https://www.asgeiralvestad.noissuu.com/pfnordic/docs/hardy_catalogue_2018_nok_web     Asgeir (foto: Fiskefilm.no/Pure Fishing)