Facebook ikon Instagram ikon
20. april, 2012 - Båt og havfiske

Spennende sjøørret/kveite tur til Saltstraumen

  Hei, her kommer en spennende mulighet for deg som vil fange drømmefisken, eller i alle fall sette personlig rekord. Jakt & Friluft i Arendal arrangerer en spennende tur til stedet i Norge hvor det antagelig finnes flest store sjøørreter. I tillegg kan området utenfor Bodø by på et fantastisk bra Kveitefiske.

en fantastisk fisk på 6,8kg

Tommy og Harald har selv vært der på fiske flere ganger og blir med på turen som ”lokale” guider. Ta turen innom denne velassorterte friluftsbutikken for en prat om turen, eller kontakt dem på telefon eller mail. www.jaktogfriluft.no  

Tommy med en sværing fra samme område...
Seatrout Extreme – Saltstraumen 2012 Bli med Jakt & Friluft på fisketur etter stor sjøørret til Bodø 18 -21 Mai 2012. Nå har du muligheten til å fiske sammen med vår egen fiskeguide; Tommy Egra, i det som vi anser som verdens beste sjøørretfjord; Skjærstadfjorden på innsiden av Saltstraumen i Bodø. I denne fjorden er snittvekta på sjøørreten latterlige 5kg… Vi skal bo på Arctic Seasport fiskecamp på Naurstad. Dette er en helproff camp for fiskeentusiaster, og vi blir å ta med 10 personer på turen. Vi har 5 skjærgårdsjeeper tilgjengelige og det blir to personer i hver båt. Kveitefiske er også tilgjengelige for dem som vil kombinere. Vi reiser morgenen 18. mai og er tilbake kvelden 21. mai. Prisen avhenger av flybilletter, men det blir mellom 7000Kr –  8000Kr (Maks!) per person inkl. alt utenom bespisning. Ring for mer informasjon og påmelding. Siste frist for påmelding er 2. mai.
Harald (h) og Tommy (v) inviterer til sjøørrettur
Hilsen Asgeir