Facebook ikon Instagram ikon
31. august, 2014 - Aktiviteter / Happenings

Tipp min art nummer 100 og vinn en av 2015 største nyheter

Hei, Nå er det lenge siden jeg har hatt en aktivitet her på bloggen, derfor smeller jeg til og gir bort en av de virkelig store nyhetene som kommer på det Norske markedet neste år.  Snellen er en Penn Fathom Level Drag 2-Speed som har hele 5 kulelager, og utvekslingene 5.5:1 og 2.75:1. Snellen kommer i 5 forskjellige størrelser og har en silkemyk spakbrems og altså to gir. Jeg legger selvfølgelig også med FireLine slik at du kan gå rett ut å fiske hvis du skulle være så heldig og trekke det lengste strået i denne uhøytidelige konkurransen. Verdien på premien (snelle + snøre) vil være et sted mellom 4 og 5000 kr.     Konkurransen går altså ut på å tippe hvilken art som blir min fangst nummer 100 på den nye artslisten som jeg startet i juni i fjor her på bloggen. Jeg har nå fanget art nummer 98 (en laks)og har da kun to arter igjen å fange for og nå nummer 100. Artslisten min finner du øverst i en flik som heter «artsfiske» på bloggen her. Det betyr selvfølgelig at det ikke er særlig lurt og tippe noen av de artene jeg allerede har bokført der. Det er kanskje ikke så lett og tippe siden det fortsatt finnes mange arter å fange i Norge, men gjør et forsøk, og du kan bli den heldige vinneren av denne råflotte snellen og snøret.

Penn Fathom Lever Drag 2-Speed (Nyhet 2015)
  Reglene er som følger: Du kan tippe inntil 3 forskjellige arter ved og kommentere dette innlegget her på bloggen. Jeg gjør en loddtrekning mellom alle de som har tippet riktig art, etter at jeg har fanget den, og dermed fått fasiten i havn.
Verdens mest solgte superline følger selvfølgelig med
  Jeg gjør oppmerksom på at selv om det bare er 2 arter igjen så kan dette ta noe tid. Jeg vil selvfølgelig ikke røper for noen hvilken planer jeg har for artsjakten i dagene og ukene fremover. Artsjakten foregår både i salt og ferskvann innenfor Norges grenser. Bli med og tipp!! Asgeir