Facebook ikon Instagram ikon
21. november, 2012 - Fluefiske

Tørrfluefiskerens fotograf

Hei kjære fiskefolk, her har jeg en godbit!  Øystein Rossebø (36) er en kar du skal legge merke til. Jeg ble tipset om Øysteins bilder av en venn og ble sittende med åpen munn å glane leeeeenge på disse fantastiske bildene han har tatt av vakende ørret. Går det an tenkte jeg, og så tenkte jeg på hvor mye jobb det må ligge bak for å få slike blinkskudd, helt genialt!  

øystein fiske vanligvis kun med tørrflue etter ørret
Jeg pratet med Øystein og han fortalte at han er en lidenskaplig sportsfisker og bruker stort sett all fritid på fluefiske. Jeg er en hardnakket purist og fisker kun med tørrfluer etter ørret. Av og til må jeg imidlertid ty til ”fluer som synker” og sjøørretfiske om vinteren for å holde de verste abstinensene under kontroll sier han med et glimt i øye! Ja, så har jeg vist fanget noen havabborer også da….  
et av de fantasktiske vak bildene til øystein
  Foto er blitt en del av fiskelidenskapen, det er faktisk sjelden jeg tar bilder som ikke har med å fiske og gjøre sier han. Jeg har nærmest en mani på det å se etter ørret som vaker. Noe som igjen inspirerer meg til å ta bilder av disse ufattelige deilige øyeblikkene sier Øystein til slutt..  
og enda et magisk øyeblikk fra øystein
   Du kan bestille disse fantastiske bildene av vakende ørret (50x70cm) for kr 500,- pr stk ved å maile ham på rossebofoto@hotmail.no  
det hender han tar et par kast etter havabboren også...
  Ellers kan du se flere bilder og følge Øysteins blogg på http://puristen.blogspot.com/    Asgeir (Husk å klikke for å forstørre bildene Foto: Øystein Rossebø)