Facebook ikon Instagram ikon
15. mars, 2023 - #fisketilfolket predatorfiske

Perch Battle 2023

Så er vi endelig i gang med en ny fiske-satsing som blir sendt på en skjerm nær deg. På torsdag har nemlig Perch Battle premiere. Det er en fiskekonkurranse isenesatt av Skitt-fiske. De har invitert sine beste leverandører på abbor-utstyr til en battle som til slutt skal utkåre en vinner.

Det fiskes altså etter abbor fra båt med det råeste utstyret som er å oppdrive. I tillegg til mange norske fiskeprofiler er det også med noen av Sverige sine beste konkurranse-fiskere. Du vil altså kunne følge noen av Europas beste predatorfiskere. De bruker det beste utstyret og de siste teknikkene jakten på storabbor. Selve fisket er spilt inn i to innsjøer og et vassdrag på det sentrale Østlandet i fjor sommer.

Lagene som er med er Team Westin (Larsson/Støttum) Team Daiwa (Skudal/Svendsen) Team SavageGear (Kupstas/Tsvetkov) Team 13Fishing (Godli/Grenberg) Team Skitt-Fiske (Vangen/Schanche) Team AbuGarcia (Franstam/Alvestad).

Det hele blir sendt over 6 episoder på Skitt-Fiske sine YouTube kanal, med start denne torsdagen. Jeg garanterer mye god fiske-tv, spenning og pene fangster. Og ikke minst enn alle tiders mulighet for deg til å få med deg hva som finnes av utstyr, og lære de beste teknikkene av dyktige aktører. Følg med!

Her ser du litt fra Team Abu Garcia`s prøvefiske før konkurransen som ble spilt inn i fjor sommer;

Sist uke ble brukt til innspilling av en ny YouTube serie i Norge. Skitt-Fiske har nemlig invitert sine leverandører til kamp i abbor-fiske (perch battle). Litt slik som Søder-sportsfiske i Sverige som lager de coole seriene med Perch og Pike-fight. Fisket foregikk på Østlandet og både fisket og været var på vår side.

Jeg kan selvfølgelig ikke si noe mer om resultater eller hva som skjedde de hektiske dagene under innspillingene, men det får du altså svar på når dette blir lagt ut på nettet. Team Abu Garcia bestod av Tobias Franstam og undertegnede. Tobias er en av de største profilene i det svært populære predatorfisket i Sverige, og er også regjerende mester i Perch Fight der. Han hadde med sin utrolige båt/fiskemaskin, og for meg ble det en fantastisk opplevelse og svært lærerik uke etter abboren.

Jeg kan som sagt ikke si så mye om selve produksjonen, men her er noen bilder fra dagene før. Da var det testfiske og klargjøringen før selve konkurransen;

Abu og Berkley fiskeutstyr

RevolutionRace

Skitt-fiske

Asgeir