Facebook ikon Instagram ikon
4. oktober, 2022 - fiskeutstyr

Pure Fishing, Fiskeutstyrs nyheter 2023

Som du kanskje har fått med deg har det skjedd store forandringer på leverandørsiden i fiskeutstyrs industrien. Pure Fishing som har vært verdens største fiskeutstyrsprodusent (som jeg har jobbet for i 26år) har kjøpt Danske Svendsen Sport. Svendsen sport har bygd opp og har varemerkene Savage Gear, DAM, Scierra, Madcat, Prologic med mer i sin portefølje. Dermed blir Pure Fishing familien enda større og rundt 16 000 produkter blir tilgjengelige.

For oss som jobber her blir det selvfølgelig en stor utfordring å sette seg inn i alt det nye, og ikke minst nye prosedyrer i prosessen hvor to slike dominerende leverandører slåes sammen. Det er samtidig svært interessant og ikke minst gøy å kunne representere så mange coole produkter i det Norske markedet. For deg som forbruker og sportsfisker vil ikke forskjellen bli så stor, bortsett fra at det vil bli lettere for din lokale butikk å skaffe det meste fra alle disse merkevarene innen kort tid.

Akkurat nå har vi startet innsalget for 2023. Det vil si at vi presenterer nyheter og hva som skal leveres til butikkene kommende sesong. I den forbindelse har vi hatt diverse nyhets presentasjoner og show. Under ser du noen bilder fra noen av de flere tusen nyhetene som kommer. Jeg vil selvfølgelig gå litt i dybden og presentere flere av dem på bloggen i løpet av vinteren slik at du får et bedre innblikk i de tingene som er spesielt tilpasset fisket i Norge. Vi ses….

Asgeir (Pure Fishing)