Facebook ikon Instagram ikon
5. mars, 2024 - fiskeutstyr laksefiske Sjøørretfiske

SAVAGE GEAR SALMONOID STENGER (nyhet 2024)

Savage Gears store stangnyhet for 2024 er serien Salmonoid SG6. Det er en haspel stangserie med 9 stenger designet for det nordiske sjøørret og laksefiske. Modellene er altså i hovedsak laget for sjøørret-fiskeren som bruker kysten hele året og laksefiskeren som fisker i elver om sommeren.

Trenden er som de fleste vet at det går mot lettere utstyr, derfor er stengene designet for det vi kan kalle lette og medium slukvekter. Stengene er produsert på en ny måte med det super lettvektsmaterialet Torayca carbon fra Japan. Dette materialet er superlett, men samtidig sterkt slik at du oppnår maksimale kastelengder uten at de blir så stive at du mister krokfestet under kjøringen av fisken.

Videre er stengene påkostet med de beste komponentene fra CCS SeaGuides, FUJI snellefester, Premium korkhåndtak og et eksklusivt stangtrekk (tube på de 4 delte). Stengene er i hele tatt en fryd for øye, og vil score fantastisk både på utseende, funksjon og presisjon. Dette er antagelig de beste lakse og sjøørretstengene Savage Gear noen gang har produsert og vil være perfekt for norske forhold! … og ja de vil også være perfekt til havabbor og allround stenger for sjø og ferskvann.

Her ser du utvalget og priser;

SALMONOID SG6 SPINNING ROD

SALMONID SG6 TRAVEL SPINNING ROD

Ta kontakt med din lokale fiskeutstyrsforhandler for å se disse fantastiske sjøørret og laksestengene!

Asgeir