Facebook ikon Instagram ikon
13. oktober, 2021 - fiskeutstyr Sjøørretfiske

Seatrout Smash med Abu Sølv lansering

Vi ser ofte til Danmark når vi snakker sjøørretfiske, og det er ingen tvil om at den Danske kyst har noe av det beste sjøørretfiske som kan oppdrives. Danskene satser skikkelig, og det drives storstilt kultivering, tilrettelegging og markedsføring for å presentere det fantastiske fisket.

I den forbindelse har også konkurransen Seatrout Smash sett dagens lys. Dette er en sjøørret fiskekonkurranse sponset av de ledene fiskeutstyrsprodusentene der. Det fungerer omtrent på samme måte som Pike-fight i Sverige. Abu Garcia stiller for første gang med varemerket Solv som er sluk, stenger og produkter utviklet av de beste Danske sportsfiskerne for sjøørretfiske i Norden. I YouTube serien Seatrout Smash får du for første gang se produktene fra Sølv i aksjon. Produktene blir å finne i butikkene kommende vår, både i Danmark og i Norge.

Under ser du raskt noen eksempler på slukene som kommer fra Abu Sølv. Totalt kommer det 140 ulike varianter av tradisjonelle sluk og innline varianter. Samt noen helt rå og nydelige sjøørretstenger, hover og slukbokser. Det er bare å glede seg til vårens sjøørret-fiske.

Her kan du se alle episodene fra den nye sesongen av Seatrout Smash. Som vanlig er det mange fine tips og ta med også for deg som fisker i Norge, og ikke minst artig å se nye produkter som kommer i salg neste sesong fiske så bra.

Håper du har fått litt god sjøørret-inspirasjon og husk at du kan fiske sjøørret hele året!

Asgeir