Facebook ikon Instagram ikon
23. februar, 2023 - Sjøørretfiske Ut i naturen

Sjøørret-Guide for Sørlandet

Nå er tiden inne til å planlegge årets fisketurer, og vil du  kick-starte fiskesesongen kan jeg på det varmeste anbefale en vår tur til Sørlandet for å fiske sjøørret. Sjøørretsesongen her nede er allerede i gang! Månedene mars, april og mai er bare fantastiske. Hva med å ta en med venner i påsken og utforske områdene her? På grunn av prosjektet Sjøørret Sørlandet er det nå også lagt opp til et mer oversiktlig og et bedre tilrettelagt opplegg for tilreisende fiskere. På den måten kan du lettere finne de beste fiskeplassene, teknikkene og overnattisstedene i distriktet.

Sjøørretfiske på Sørlandet er fantastisk, og vi har et fiske som først og fremst kan tilby mye sjøørret å fiske på. Det er sjøørret i hver eneste bukt. Snittvekten er ikke alltid gigantisk, men kilos fisk her helt normalt, og det blir hvert år tatt en god del fisk over tre kilo også. I tillegg er fiske her usedvanlig varierende med strender, øyer, fjorder og fiske rett mot åpent hav. Det beste av alt er at det alltid er nye og nesten uoppdagede steder hvor du kan gjemme deg bort og nyte fiske, og den vakre naturen ved sjøen.

Under få du hele brosjyren med en god del informasjon som du trenger hvis du vil legge noen dager med fiskestangen langs den flotte Sørlandskysten denne våren. Velkommen med og uten fiskestang!

Skitt sjøørretfiske på Sørlandet, og husk at du finner hundrevis av fiskeplasser for sjøørret og 16 andre arter i Fiskher appen også!

Du finner Sjøørret Sørlandets nettsider, pdf katalog og info på engelsk og tysk hvis du klikker her!

Asgeir