Facebook ikon Instagram ikon
18. september, 2019 - Asgeir Alvestad Uncategorized

Velkommen til ny blogg og nettside

Hei kjære lesere og fiskevenner, da var endelig tiden inne for å åpne min nye blogg og nettside. Som kanskje en del fikk med seg forsvant min gamle blogg (og alle andre PureFishing blogger) med i dragsuget da konsernet jeg jobber for la ned de Nordiske nettsidene. Jeg regner med at det snart er på plass en ny web-leverandør der, men jeg har valgt å opprette min private blogg her for å slippe å komme i en slik situasjon senere.

Bloggen skal fortsatt være en kombinasjon av mine private fiskeopplevelser, opplæring og produkt informasjon. Den skal egentlig fange opp det meste av det som foregår i min allsidige fiske-verden. En blogg er naturligvis subjektiv og skal formidle det meste av det jeg oppfatter som interessant i Norge og i utlandet. Den vil av naturlige grunner også være noe tilpasset sesong og årstider, men skal samtidig ha et rikt arkiv som du kan gå tilbake i og finne innlegg du ønsker å lese når som helst.

Den forrige bloggen som nå har lagt nede siden nyttår var veldig populær, over 100 000 fulgte den jevnlig og målet mitt er at den nye skal inneholde mye av det samme bare i nytt layout og format. Jeg er i første omgang en allsidig sportsfisker og jeg ønsker at flest mulig skal få innblikk i alt innen sportsfiske som kan strekker seg fra isfiske i Norge til fluefiske i tropiske strøk. De over 1000 gamle innleggene ligger søkbare her på bloggen, eller gå inn og finn dem i «arkivet».

Bloggen skal være aktiv, slik at det skal dukke opp nye innlegg ofte, gjerne flere ganger i uken. Jeg er også opptatt av at de som ikke er fullt gode eller aktive fiskere kan få med seg mange fisketips på vegen. Alle vet at det er artigere å fiske når du fanger fisk. Min erfaring er at det ofte bare er små detaljer som avgjør om det blir en god eller dårlig fisketur. Derfor skal jeg prøve å forklare dette på en måte som gjør det forståelig for dem som ikke er som meg (og tenker som en fisk) også får et innblikk i hva som er de avgjørende faktorene. Jeg skal altså ikke bare skrive om alle de fine fisketurene, men også hvordan jeg forbereder dem og løser situasjonen ved vannet.

Håper du følger med på den nye blogg-turen, og deler den videre til fiskekamerater og venninner. Ta gjerne å «like» Asgeirs fiskeblogg facebook side (da får du påminnelse når nye innlegg er lagt ut) og følg meg på instagram hvis du har lyst: asalvestad. Kom også gjerne med innspill på hva du har lyst til å lese om.

Sportsfiskehilsen Asgeir