Facebook ikon Instagram ikon
10. mars, 2023 - fiskeutstyr

Vinn tur til Costa Rica med Penn Europa!

REKLAME!

I disse dager har Penn Europa en konkurranse gående der fem heldige vinnere blir sendt til Costa Rica, et skikkelig saltvannsfiskeparadis.

Så er du klar for en «battle» med Penn Europa? Og har du det som skal til for å kjempe med en YellowfinTuna som kan bli 200 kilo, eller jakte den fantastiske Roosterfishen utenfor Crocodile Bay?

Det eneste du trenger å gjøre er å registre deg på en nettside og vise til en kvittering på at du har kjøpt Penn utstyr for minimum 3000 kr hos en Norsk forhandler mellom 11.januar til og med 30.april denne våren 2023. På den måten er du kanskje snart på vei til noe av det villeste sportsfiske du noen gang har opplevd.

Reisetidspunktet for de fem heldige vinnerne er 11-19 juni 2023. Trekningen vil være 100% tilfeldig, så da er det bare å krysse fingrene, fiskestengene og alt du har for at du er den heldige.

Klikker du her kan du registrere deg og kvitteringen for å bli med i trekningen!

Så kan jeg jo nevne at de fleste større butikkene i Norge har godt utvalg av Penn stenger og sneller. Penn har utmerkede utstyr for tradisjonelt haspelfiske, sjø og havfiske, og er kjent for sin høye kvalitet.

Lykke til!

Asgeir (i samarbeid med Penn)