Facebook ikon Instagram ikon
8. april, 2020 - Sjøørretfiske

Webinar om sjøørretfiske (live+filmer)

Hei i dag deler jeg bare webinaret om sjøørretfiske jeg hadde sammen med Bern Nor hos Skitt-Fiske forleden. Foredraget på nett kom som en følge at det nå ikke lengre er mulig å ha foredrag med mange personer til stedet i et vanlig lokale.

Jeg tror dette er første gang et slik webinar er gjort på fiske i Norge, og det er selvfølgelig stas og kunne bidra med det sammen med de flinke folkene i Sandefjord. Dette var også Bernt Nor sin første offentlige opptreden på en god stund, og det gav meg jo ekstra lyst til å bidra. Bernt har som de fleste vet vært en av de aller største bidragsytere til fiske-sporten gjennom sin jobb i hooked.no i mange år. Det at han nå er tilbake i manesjen er bra for alle.

Så var det webinaret om sjøørretfiske. Det er bygd på mitt  foredrag «12 ting du må kunne for å lykkes som sjøørretfisker». Selve teksten finner du hvis du klikker her. Det er et innlegg jeg kan anbefale deg å lese nøye. Det er nemlig ofte små detaljer som må gjennomføres samtidig for å lykkes, og det er ofte det som skiller fisk i hoven eller ikke.

Sendingen gikk veldig fint selv om vi ikke hadde gjort veldig mye forberedelser og aldri har gjennomført et slikt webinar tidligere. Vi brant oss allikevel litt på tiden. Det hadde jeg nesten regnet med siden to fiske-hoder alltid vil prate seg bort. Foredraget jeg vanligvis gjennomfører tar jo også rundt tre timer, så når dette ble gjennomført på en og en halv, kan en jo forestilles seg at noen detaljer måtte forkortes.

 

Det var allikevel en del nyttig stoff vi måtte kutte ned på eller ta bort. Disse videoene ligger nå i innlegget her slik at du kan se dem og studere enda dypere i emnet sjøørret. Sjekk videoene under, men først kommer hele webinaret her:

Så kommer det en del relevante videoer om sjøørretfiske, opplevelser og ikke minst tekniske detaljer som er greie å ta med. Noen ble vist under sendingen, andre ikke.

Skitt-sjøørretfiske!

Asgeir