Facebook ikon Instagram ikon
21. mars, 2023 - laksefiske

TOBY MAGNUM tilbake (nye farger og bedre kvalitet)

De som dorger laks, har garantert et greit utvalg av Toby Magnum i slukboksen sin. Norges mest effektive og populære dorgesluk har fanget så mange laks i sjøen det siste årene at det har vekket oppsikt.

Når sluken først kom til Norge var det mange som rynket på nesen over størrelsen som er ganske gedigen. Når den kom i vannet viste det seg imidlertid at det var dette blikkfanget, fargene og ikke minst gangen den innkomne laksen ville ha.

Det er gjort en mengde uformelle tester, mot andre dorgesluker, men det viser seg gang på gang at Toby Magnum er den som fanger flest fisk pr time bak båten. Vi får også flere og flere meldinger om at den fanger storlaksen i elvene også. Selv kastene fra land i sjøen i fjor var det en person alene som alene fikk over 20 laks på denne fantastiske sluken i løpet av noen korte sommeruker.

I forbindelse med omlegging av produksjon forsvant dessverre denne populære sluken ut av sortimentet til Abu Garcia for et par sesonger siden. Nå har vi imidlertid fått i gang en begrenset produksjon spesielt for Norge. Og ikke bare det …… vi har beholdt de tre mest populære fargene og lagt til to helt nye lakse-farger som vi har ekstra god tro på vil fange mye laks. I tillegg har vi forsynt Toby Magnum (som er helt lik som tidligere) med nye splittringer og kroker. Nå er de påmontert de «testvinnende» Berkley Fusion trebbelkroker som både er skarpere, sterkere og tåler saltvann bedre enn de opprinnelige krokene som var på.

Utvalget er da som følger, fra venstre;

Toby Magnum 60g Devil (nyhet)

Toby Magnum 60g Moss Green

Toby Magnum 60g The Sign

Toby Magnum 60g Sweedish Flag

Toby Magnum 60g Goldfish (nyhet)

Fargene Moss Green, The Sign og Sweedish flag (de tre i midten) er de tre fargene som fortsetter og absolutt de fargene som er mest populære, og som har fanget mest fisk de siste årene. Den nye fargen Devil (D) er den mest etterspurte fargen i Toby sortimentet for all blankfisk i Norden, og vi vet den også fortjener en plass i Magnum sortimentet. Den siste og nye er Goldfish, alle laksefiskere vet at oransje gull glitter er enn vinner når ingenting annet virker. Jeg tror faktisk ikke at jeg trenger og si noe mer om den kombinasjonen av farger for laksefiske generelt, den vil bli en ny slager!

Det er altså en begrenset produksjon i år når det kommer til antall, og vi er svært usikre på hvor lang tid det går før lageret er tomme. Vi forventer at det kommer ut til de viktigste fiskeutstyrsbutikkene i slutten av april. Veil pris 149,-

Her kan du lese noen tidligere innlegg jeg har laget om laksedorging i sjøen;

Juni for laksedorging

Laksedorging på Vestlandet

Asgeir (for Abu Garcia)